آموزش انواع ریتم گیتار موضوعی است که در مقاله امروز قصد داریم در مورد آن با شما صحبت کنیم. ریتمهای گیتار میتوانند، اغلب ویژگیهای گروههای استاندارد در دو نوع ریتمیک و آکوردال موسیقی راک را تشکیل دهند. افرادی که در بخش ریتمیک موسیقی مینوازند، معمولاً درباره احساسات درون آهنگها با یکدیگر صحبت میکنند.
ازاینرو اصطلاحات متداول و استانداردی برای توصیف نمودن بعضی از استایلهای همنوازی و ریتمیک شکلگرفته است. ما نیز، عواطف و احساساتی که هر آهنگ و ریتمی در درون خود دارد، همچنین مشخصات چندین موسیقی کلاسیک که حس هر ریتم را ایجاد میکند را برای شما توضیح میدهیم. پس در ادامه نیز، ما را همراهی کنید.
آموزش انواع ریتم گیتار و چگونگی نواختن سیمهای گیتار
نحوه ضربه به سیمها در نواختن ریتم، نقش بسزایی دارد. هنگامی که قصد دارید، شروع به نواختن ریتم کنید، باید انگشت دست به میزان کنترل شدهای به سیمها ضربه بزند. لازم است، این ضربات حتماً در محل مناسب و دقیق انجام پذیرند.
مناسبترین مکانی که انگشتان ما هنگام نواختن ریتم باید قرار بگیرند، مقداری پایینتر از دهانه گیتار است. زیرا دست نوازنده در این بخش با انعطاف بیشتری سیمها را لمس میکند. این موضوع در آموزش انواع ریتم گیتار، بهویژه هنگامی که قصد نواختن ملودی را دارید، کاملاً فرق میکند. برای ایجاد صدای بلندتر باید انگشت در دهانه گیتار قرار گیرند.
اندازه ناخنها نیز باید بهگونهای باشد که وقتی سر انگشان را میبینیم، قسمت باریکی از ناخن مشخص باشد. در نواختن گیتار برای نامگذاری انگشتان از حروف خاصی استفاده میشود. این حرف به ترتیب از انگشت شصت p، i سبابه، وسط m و دو انگشت آخر a و x نام گذاری می شوند. در دست چپ نیز شمارش انگشتان از انگشت سبابه شروع میشود و به ترتیب با اعداد 1 تا 4 نامگذاری میشود.
در ابتدای شروع تمرینات میتوانید، ابتدا یک ردیف آکوردی درست کنید و سپس ازروی آکوردها، هر مرتبه 1 یا 2 بار ریتم 4/3 را برای خود بنوازید. این کار باعث میشود پس از گذشت مدتی از زمان تمرین، سرعت اجرای شما افزایش یابد.
انواع ریتمهای نواختن گیتار
مهمترین جزء جدانشدنی موسیقی ریتم است. این ریتم است که موزیک را به سمت جلو حرکت میدهد و نوازنده را به ادامه دادن، مجاب میکند. ریتمی که هنگام نواختن ایجاد میشود، میتواند بهراحتی نوازنده مبتدی و حرفهای را از هم جدا کند. در ادامه، به نکات جالبتری در مورد آموزش انواع ریتم گیتار، خواهیم پرداخت.
ریتم همراه با حس 4 کامل
کسر 4/4 کاملاً در راحتی و گروه نت هشتم این ریتم آرامش شنیده میشود. این سبک و استایل با سبک گروه Tom Petty، The Eagles و موزیکهای دارای تمپو متوسط یا تصنیفهای راک ملایم همخوانی دارد. هنگامی که ریتم کمکم کاهش مییابد، باید سرعت مضراب زدن کمی آرامتر از حالت نواختن نت یکچهارم باشد، اما از نت چهارم کمی کشیدهتر نواخته شود. در این حالت، تارهای گیتار شما طبق الگوی K-e-r-r-r-a-n-g صدا تولید میکنند.
ریتم همراه با حس 2 ضربی
پیروی از الگوی بوم چیکا یا استفاده از پیک و برش زمان، زمینه نواختن ریتم 2 ضربی را فراهم میکند. برای برش زمان باید کسر میزان را موردتوجه قرار داد. این کار به نقطهای مربوط میشود که خط c که نمادی کوتاه شده برای کسر میزان 4/4 بهشمار میرود را به دو نصف تبدیل میکند.
روی اولین و سومین بیت ریتم دو ضربی، یک باس قوی وجود دارد، بنابراین آکورد روی بیتهای 2 و 4 صورت میگیرد. اضافهشدن Runها که وظیفه دارند، آکوردها را به هم وصل کنند، بهمنظور انجام حرکات بیشتر توسط دست چپ صورت میگیرد.
ریتم 16 نتی
در ادامه آموزش انواع ریتم گیتار باید بگویم که، عدد 16 در این ریتم مربوط به 16 نت است. نت 16، در گروهای 16 حسی، واحد تقسیم محسوب میشود و انرژی زیادی که این ریتم دارد، حس فانکی را درون شنونده ایجاد میکند. با الگو قراردادن pick-strum نوازنده قادر است، اغلب موزیکها را در این ریتم شکل بدهد. در این ریتم تمامی نتهای باس با ترکیبات آکوردی میکس میشوند.
ریتم متال گالوپ
متال گالوپ تفاوتهایی را با سبک راک دارد، اما درعینحال برای همنوازی از موتیفهای مختص به خودش برخوردار است. ریتم گالوپ علاوه بر نت یکهشتم خود، دو نت یک شانزدهم را همراه خود دارد که مرتب بدون وقفه و پشتهم تکرار میشوند.
ریتم رگه
رگه، یک ریتم آرام محسوب میشود که قادر است، در ریتمهای هشتم کامل یا شافل حضور یابد. ریتم رگه یکی از ریتمهای شافل معتدل یا آرام بهشمار میرود. برخی از علائم ضرباهنگ روبهبالا، در یک ردیف قرار گرفتند که این موضوع به دلیل بیتهای بدون آکسان پشتسرهم است.
ریتم 3 ضربی
ضربآهنگهای ریتم 3 حسی را بهراحتی میتوان تشخیص داد. نکاتی که تاکنون در مورد آموزش انواع ریتم گیتار ذکر کردیم، همواره باید مورد توجه نوازندگان عزیز قرار گیرد، زیرا اهمیت زیادی دارد. از آن جایی که ریتم ذکر شده شامل گروه 3 تاییها میشود، نوازنده قادر است والتز (شامل قطعهای است که در کسر میزان 4/3 نواخته میشود) را بهوسیله این ریتم بنوازد. برای درک بهتر موضوع، لازم است بگویم که والتز از یک بیت بسیار قوی برخوردار است که پیش از بیتهای ضعیفتر 2 و 3 انجام میشود.
بهعنوانمثال طریقه نوشتن موزیک Take it to the limit در کسر میزان 3/4 و Norwegian wood در کسر میزان 6/8 صورتگرفته است. موزیکی که در کسر 6/8 نوشته شده باشد، درون مخاطب حس 2 ضربی ایجاد میکند چراکه نتهای یکهشتم بهصورت دو قسمت برابر، از هم جدا شدند. در ریتمهای راک اما موضوع متفاوتتر از بقیه است.
هنگامی که نوازنده گیتار در کسرهای 3/4، 6/8 یا 12/8 موزیک را بنوازد، آنها را به اسم ریتمهای 3 حسی میشناسند. در الگوی بوم چیکا و گروههای 3 تایی، ضرب زدن کاملاً به تمپوی کار وابسته است. در برخی مواقع، الگوی بوم چیکا را روی تمپوهای سریعتر بسیار آسانتر است.
کلام آخر
آموزش انواع ریتم گیتار موضوعی بود که امروز به طور کامل در مورد آن بحث کردیم. نکتهای که باید بیشتر از هر چیزی مدنظر هنرجویان عزیز قرار گیرد این است که در انجام تمرینات خود، حوصله به خرج دهند. برای تبدیلشدن به یک گیتاریست حرفهای، همواره باید بهصورت مستمر تمرین کنید و نکاتی که به شما گفته میشود را رعایت کنید.
وای چه اموزشگاه خوبی دارید شما اخه.
ولی بنده کلاس گیتار میایم
اموزشگاه بینظیر اوای هیوا ❤❤❤😍😍
همه بچه ها عالی ، استادها عالی بهترین انتخاب آوای هیوا❤️